top of page

UPDATE: Door ziekte kan Anneleen Boehme er vanavond niet bij zijn. Maar gelukkig vonden we een geweldig alternatief in jazzgitarist Julien Tassin. 

vr 13.10 // 20.00 uur // Kapel klooster Harelbeke

Julien Tassin

Julien Tassin is een Belgische gitarist wiens expressieve en geïmproviseerde oeuvre gekenmerkt wordt door voortdurende exploratie en eigenzinnige originaliteit. Julien mag tot één van de meest creatieve en toegewijdegitaristen van Europa gerekend worden, iemand die de expressieve kracht van muziek hoog in het vaandel draagt.

Met een voorliefde voor sterke, lyrische melodieën en cinematografische thema’s, creëert hij een geheel eigen taal en muzikaal universum waarin minimalisme, ambient, blues, avant-garde, rock en jazz elkaar blindelings weten te vinden.

Zijn spel is rauw, organisch, emotioneel, expressief en bovenal compromisloos, of hij nu solo speelt of als frontmanvan zijn eigen band. Een eeuwige zoektocht naar de essentie en puurheid, en onuitputtelijke drang om grenzen teverleggen, vormen de rode draad doorheen zijn composities en improvisaties.

Julien bracht reeds verschillende albums uit, solo, in trio en met zijn rock band run SOFA. Recent werd het trio onderimpuls van de Amerikaanse trompettist Jason Palmer uitgebreid tot een kwartet.

Julien Tassin Music (c) Lucinde Wahlen(27).jpg

Ontdek Julien Tassin: 

Anneleen Boehme (c) Bruno Bollaert.jpg

vr 13.10 // 20.00 uur // Kapel klooster Harelbeke

Anneleen Boehme
(uitverkocht)

Contrabassiste Anneleen Boehme werd bij het grote publiek bekend als lid van het LABtrio en haar band Grand Picture Palace. Tussen haar vele projecten door staat ze tegenwoordig ook regelmatig alleen op het podium. Haar recente solo-optreden op het Bel Jazz Fest was een echte revelatie. Deze performance was zo succesvol dat Anneleen nu haar eerste soloalbum voorbereidt, dat in 2023 bij W.E.R.F. Records verschijnt.

Ontdek deze bijzondere artieste op een bijzondere locatie: de kloosterkapel van de zusters van de Heilige Augustinus.

Ontdek Anneleen Boehme: 

bottom of page